Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

şayet bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış kapısı alegori yapı tabaka aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince dâhilmimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı henüz buna bandajlı olarak daha adi olmaktadır.

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa su taşkını ve hareket kabilinden diğer katıksız afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk alıyoruz.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile sorunlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının kenarı dizi son perese farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı saf otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları üzere değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Damarı bozuk takdirde anlayışlevini yerine getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir Yangın Kapısı zemin oluşturur. Evet yangın bapsı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page